Idag är en trött dag och då passar jag på med ett inlägg under rubriken ”Just nu”. Det kommer från den tidigare sajten kulturkollo, men efter att den lagt ner så fortsätter Enligt O, och dagarna går, Fiktiviteter och Västmanbok med den här traditionen första lördagen i varje månad. Jag har tänkt haka på tidigare, men det har inte blivit av.

Just nu…

… läser jag Half a World Away av Mike Gayle. Jag har börjat på den idag, och det är februari månads val i Makeutmaningen. Jag har tokhöga förväntningar vilket inte alltid brukar vara så bra.

… ser jag på det jag kan komma över av Brené Brown. Hon är en amerikansk socionom som forskar om sårbarhet och mod. Jag har sett hennes TedTalk (tillsammans med 35 miljoner andra… och jo, jag menar det bokstavligt), en timmes program på Netflix, intervjuer på Youtube. Väldigt intressant och inspirerande. Annars så tittar maken och jag på en serie som har några år på nacken, Scott and Bailey.

… lyssnar jag på country på Spotify. I morgon ska jag försöka lyssna på Brené Browns podd där hon pratar med Barack Obama om sårbart ledarskap.

…längtar jag efter att få tillbaka energin och orka sy, pärla och annat som jag tycker om och som man faktiskt kan göra här hemma. Just nu är det mest jobb och försök att få bra sömn.