Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Temat v. 1: Böcker jag ser fram emot att läsa

Äntligen nytt år, och äntligen så får vi börja med tisdagstrion igen! Listan på böcker jag ser fram mot att läsa är lång, men här kommer ett axplock. Jag har valt tre böcker som kommer ut 2021 enligt förlagen. Alla tre är spänningsromaner. Förstås 😉

  1. Vargtimen av Geir Tangen. En ny serie av en av mina favoritkrimförfattare från Norge. Den kommer nu i januari, och redan nu har jag sett några norska bloggare skriva om den.
  2. The Survivors av Jane Harper. Ännu en favoritförfattare. Den här boken har kommit ut i Australien redan, men som jag förstått det ska den komma ut i Europa nu under 2021. Hoppas det stämmer!
  3. All denna vrede av Cara Hunter. Den kom ut i original 2020, men jag har väntat på den svenska utgåvan som ska komma inom kort. Hennes deckare har det djupet som jag vill ha i en riktigt bra bok.