Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Söndag som börjar med tvättstuga i ottan. Inte min favoritsysselsättning, men annars har vi inget inbokat den här helgen. Jag hoppas förstås få lite läst idag också. I fredags läste jag ut Jo Nesbøs bok Kungariket. Efter det så passade romance bra, och eftersom jag fick en efterlängtad bok i posten tidigare veckan fick det bli den. Med hjärtat som insats som är Simona Ahrnstedts senaste bok. Det är romance om Sam och Dessie, men smakbiten är från Sams jobb.

”Nu ser vi till att fixa det här”, sa han till Leo. Han skulle ge en intervju till en mer positiv, eller för all del, objektiv journalist, träffa personalen och gå igenom rutinerna med dem. Slå på charmen. Peppa dem. Han skulle vända detta. ”Men helst vill jag slå in tänderna på den där jävla journalisten”, muttrade han medan han packade ihop sina grejer.
Leo nickade. ”Absolut. Det är också ett sätt att bygga varumärke. Vi kanske kan ha det som plan B?” föreslog han.