Fredag! Tjoho! Och så är det Mias helgfråga: Vad tycker ni om digitala releasefester? Bonusfråga: Något festtips?

Jag har bara loggat in på en, som jag anslöt sent till. Ibland kan det vara svårt att kunna delta just den tiden, och när man sitter i digitala möten 8-17 kan det vara svårt att komma sig för att titta på något på kvällen också. Men i princip så tycker jag det är fantastiskt att man styrt om releasefester, bokfestivaler, bokmässan och annat till digital form. Releasefesterna är ofta i Stockholm, för att vara med på en festival eller mässa måste man resa, ta ledigt från jobbet. Nu blir det så mycket enklare, och även vi som inte bor i storstäderna kan vara med på samma villkor. Superbra!!! Sen blir det digitala lite mer ”envägs” och kanske svårt att få till samma festkänsla, i synnerhet för författaren. Men bättre än att ställa in.

Festtips? Nu i Coronatider har vi provat att beställa mat som man får hämta ut och så är man uppkopplad via datorn och ”minglar” så.
Annars så tycker jag plockmat är det bästa på fester, då finns det ofta något för alla smaker, och det blir inte pinsamt om man inte kan eller vill äta en del av det. Och som värd blir det också enklare.