Den här sommaren hade jag tänkt beta av recensioner här på bloggen, eftersom jag gärna vill skriva om alla böcker jag läser. Men jag har kommit in i läsflow (som är postivt!) och högen recensioner som ska skrivas växer. Just nu har jag ca 20 oskrivna och det känns smått oöverkomligt.

Så nu har jag tänkt utforma någon form av kortare recensioner som tar mindre tid och ork att skriva. Minirecensioner. Samtidigt vill jag att de ska ge en potentiell läsare någon form av guidning om varför jag tyckte om eller inte tyckte om boken. Så nu undrar jag – vad är viktigast för er att se i ett omdöme på en blogg? Jag är inte intresserad av att skriva en ”one-liner” som inte säger så mycket utan vill kunna ge läsaren något mer. Men ändå mindre ambitiöst än det jag skriver nu. Jag har en idé på struktur men är inte riktigt klar.

Tacksam om ni som läser bloggen ger feedback! Vad skulle ni vilja se?

Tanken är sen att jag prioriterar vilka böcker som får längre recensioner, t.ex. recensionsexemplar, och böcker som gjort stort intryck, eller böcker jag vill att fler ska upptäcka…