Då så – ny månad, nya böcker!

I början av månaden kom det en överraskning – en sommarpresent som jag fick av en kollega. Tusen bitar av Marcus Jarl. Väl uttänkt med tanke på att jag inte är helt enkel att ge böcker till 😉 Jag började läsa den nästan direkt, och den är utläst men inte recenserad.

Sen kom en efterlängtad andra bok i Anna Roos serie Morden vid världens ände från Louise Bäckelin förlag. En evig sömn är läst och recenserad.

Från Polaris kom Ilkas arv av Sara Blædel, där den första delen står oläst i hyllan. Kanske en serie att ta tag i snart?

Från Polaris kom också boken Sommarquiz. Den visade sig vara lagom underhållning för familjen nu när ungdomarna också var hemma och firade Midsommar med oss.

När en favoritförfattare kommer med en ny bok är det höjdpunkten på året. Jag hade fått förhandsinfo att jag skulle få ett recensionsexemplar av Mattias Edvardssons Goda Grannar så det var mycket frustrerande när den inte kom när den skulle. Det visade sig att den var skickad till en fyra år gammal adress. Men den som väntar på något gott 🙂 Den är läst och recension kommer inom kort.

Från Historiska Media kom överraskande En nästan perfekt mamma av Lilly Emme. Det är feelgood så det kan hända att den slinker med på läslistan snart.

Från Polaris kom överraskande Det farligaste djuret av alla av Gary L Stewart och Susan Mustafa. Det är True Crime, som jag normalt inte brukar vilja läsa. Vi får se om jag kan komma över det motståndet och läsa den ändå.

En ganska bra skörd för en junimånad!