Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Så var det söndag och trots att vädret gjort en rejäl dipp så närmar sig sommaren. Dottern har gjort terminens sista tenta och kom ”hem” igår, och sonen har avslutning snart. Läsmässigt så har jag hamnat i en svacka, svårt att hålla fokus på en bok, och jag läser tre böcker parallellt. Det händer typ aldrig annars… Jag började på I oxögat av Ida Andersen men insåg att jag var för trött för att ge den uppmärksamhet. Så jag började på en feelgood – Tolv veckor med dig av Johanna Schreiber. Sen fick jag en sommarpresent på jobbet, Tusen bitar av Marcus Jarl som jag genast började läsa. Vilken bok jag läser idag har jag inte bestämt, det får bero på humör. Smakbiten tar jag ur Tusen bitar.

Så fort solen gick upp var det som om deras till synes förbjudna kärlek sprack som troll i solsken. En vampyrkärlek som bara kunde levas ut i mörkret. Oavsett det kunde Benke inte förmå magen att sluta pirra varje gång han tittade på Nils. Allt var så tydligt för Benke. Nils verkade dock ha ett odiagnostiserat syndrom som gav honom temporär nattlig minnesförlust. I folkmun även kallat förnekelse.