Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

En helg utan planer känns både märkligt och bra. Vi skulle varit på stor konsert på Annexet i Stockholm, men den ställdes såklart in för ett tag sen. Läsning och att njuta av finvädret är temat för helgen. Jag läste ut en charmig romance i fredags och igår började jag på ett recensionsexemplar: Führerns barnmorska av Mandy Robotham. Mer om boken kan ni läsa här.

Jag blev stoppad av fru Grunders på vägen ut. Hon föreslog att jag skulle inta mina måltider i min lilla stuga under den kommande veckan ”eftersom vi alla kommer att vara mycket upptagna”. Jag tog det som ett kvitto på att man verkligen smusslade med Evas graviditet. Förutom Eva verkade hela Berghof leva i förnekelse när det gällde bebisen. Jag undrade hur herr Hitler kände inför att bli far till en riktig människa, han som påstod sig vara far till en hel nation?