Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Trots frånvaron av resande så känns det inte som att jag lägger mer tid på läsande än normalt just nu. Nåja, en del läst blir det och igår läste jag ut en bra bok som jag tar smakbiten från för att passa på att rekommendera den. Boken är Red, White and Royal Blue av Casey McQuiston, och den handlar om Alex Claremont-Diaz, son till USAs president, och prins Henry av England, som förälskar sig i varandra. Det är en humoristisk och romantisk bok, med en del historia (både nutid och äldre) och litteratur invävt. Läsvärd! Den kommer i maj ut på Lavender Lit under titeln Rött, vitt och kungligt blått.

So, when he´s bored or stressed or between coffee refills, he’ll check for a text bubble popping up. Henry with a dig at some weird quote from his latest interview, Henry with a random thought about English beer versus American beerm a picture of Henry’s dog wearing a Slytherin scarf (I don’t know WHO you think you’re kidding, you hufflepuff-ass bitch Alex texts back, before Henry clarifies his dog, not him, is Slytherin.)