Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Den här veckan har varit smått unik för jag har inte varit bortrest alls utan helt enkelt varit hemma. Nu ska jag visserligen iväg i jobbet i eftermiddag till Östersund för att kunna vara på plats tidigt på jobbet där i morgon bitti. Men ändå. Det innebär i alla fall att jag haft relativt lugna kvällar, inte varit helt slut, och jag har hunnit och orkat läsa den del! Januari har hittills varit en bra läsmånad.

I tisdags fyllde jag år, och på Instagram kan ni se en del av det som jag fick i present. Men jag måste ju visa min nya mugg som jag fick av min mor:

I bakgrunden ser ni en hög böcker och en av de började jag läsa i fredags. Jag kände för romance och då fick det bli 99 Percent Mine av Sally Thorne. En present från min make. Smakbiten kommer från sid 97.

”Being messed with by Darcy Barrett?” He considers the question. ”It sounds like she’s joking with me, but it feels like she’s telling the truth. And I never know which is right.” 
Whoa. He really has my number. ”You’re a smart guy, you’ll work it out.”
He puts a hand into his hair. That bicep. Those lines. He’s art. ”See, you’re doing it again. It’s your technique to put me off track, so you won’t have to actually answer me.”
He turns back to the house like he’s looking for its moral support. Patty obliges, running to him and standing up on his shin. He looks down on her. ”I’m just a chew toy, Patty. Aunt Darcy likes hearing me squeak.”