Tisdagstrion v. 3: Böcker jag inte hann med under 2019

Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Temat vecka 3 är: Böcker jag inte hann med under 2019

Ja, den listan kan bli hur lång som helst. Böcker jag tänkte läsa men inte hinner blir bara längre och längre. För att i alla fall minska urvalet så tar jag tre böcker som kom ut 2019 som jag inte fick läst då, men hoppas få läst i år.

  1. Ett högre syfte av Malin Thunberg Schunke. En lovprisad och prisbelönt svensk spänningsroman. Det är klart jag ska läsa den!
  2. I oxögat av Ida Andersen. Står oläst i hyllan, och personer vars smak jag litar på har rekommenderat den.
  3. Den tysta patienten av Alex Michaelides. En bok som jag varit nyfiken på sen den kom, men som jag ändå inte kommit mig för att läsa.

22 kommentarer

  1. Jag har bara läst Den tysta patienten och den blev jag riktigt besviken på. Något som kallas årets thriller får allt vara bättre än det där 🙂

    Gilla

  2. I oxögat är jag nyfiken på. Och eftersom jag går igång på allt grekiskt så drar jag genast öronen åt mig (ögonen?) när jag läser Michaelidis; kände inte till honom.

    Gillad av 1 person

  3. Ett högre syfte har jag läst och den är riktigt bra! I oxögat finns oläst hos mig också men den ligger nu ganska högt upp i läsahögen så snart…

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.