För nio år sedan, den 7 januari 2011, skrev jag mitt allra första blogginlägg på Lottens bokblogg. Min ursprungliga tanke var att jag ville skriva om något som intresserade mig, men som inte innebar att jag lämnade ut saker om mina nära och kära via en blogg.

Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att bloggen skulle utvecklas på det här sättet och komma att betyda så mycket för mig som person. Jag har fått bokbloggarvänner, lärt känna fantastiska författare, fått intervjua författare på scen, blivit ”blurbad” på bokomslag och fått böcker att läsa.

Jag tror aldrig jag kommer att tröttna på att diskutera litteratur och läsning. När jag träffar nya personer så blir det ofta ett sätt att lära känna dem, att prata om litteratur, läsning och bloggandet. Jag slutar aldrig att fascineras över att en del redan innan vet att jag har en blogg.

Trots att andra sociala medier mer och mer tar över vad gäller att sprida boktips och omdömen, så har jag intentionen att fortsätta blogga så länge jag orkar och tycker det är roligt. En del av det roliga är också att få formulera sig och då tycker jag bloggformen är oslagbar. Dessutom är ”bokbloggarcommunityn” helt fantastisk i sin generositet.

Med det här inlägget vill rikta ett stort TACK till alla er som läser på den här bloggen, och hoppas ni fortsätter att göra så även 2020 ❤ .