Årets sista ”bokförvärvsinlägg” är det dags för. December domineras av julafton men innan dess så kom det några böcker.

Från författaren Hanna Landahl kom ett efterlängtat exemplar av hennes nya bok: Ljuskällan. Det var ett förhandsexemplar så trots att den är läst så dröjer det tills jag kan skriva om den.

Överraskande dök Terapeuten av Helen Flood upp från Polaris. Har läst recensioner av den sen dess, och den verkar intressant.

På julafton dök det upp hela 17 böcker och jag kopierar in delar av det inlägg jag skrev på juldagen.

Från svärmor fick jag En mors bekännelse av Kelly Rimmer och En andra chans av Jojo Moyes. Maken gav två norska böcker som stod högst på min lista: Den siste bankboksen av Ulrik Høisæther och Ulmebrann av Monika N Yndestad. Sonen hade hittat en bok som jag inte önskat mig, men som jag faktiskt är nyfiken på: W. av Steve Sem-Sandberg. Min mor bidrog med flest böcker: Flights av Olga Tokarczuk, Gun Love av Jennifer Clement, The Long Call av Ann Cleeves och The Testaments av Margaret Atwood.

Men det är inte slut för här kommer en hög med böcker av en och samma författare. Nämligen Maria Lang.

Från min mor: Ögonen, Ingen returbiljett, Staden sover och Vi var tretton i klassen. Från en nära vän: Arvet efter Alberta, Ingen returbiljett, Inga pengar till Vendela och Flyttbil försvunnen. Med det har jag nu drygt 30 böcker av Maria Lang, och om jag räknat rätt återstår ca 10 🙂

Det enda jag behöver nu är lästid. Som vanligt 😀