Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Det här helgen blir det nog inte mycket läst. I fredags var vi på en stor och mycket trevlig fest, och vi blev kvar väldigt sent. Lördagen blev en väldigt lugn och trött dag. Senare idag ska jag ge mig iväg på en jobbresa, så förmiddagen ska ägnas åt diverse praktiska saker. Tidigare i veckan läste jag ut boken av Jenny Han och började på en bok jag lånat på biblioteket: Flickorna utan namn av Mikaela Bley. Har läst alla tidigare i serien om Ellen Tamm, så den här satte jag upp på läslistan så fort jag såg att det skulle komma en ny bok.

”Tack.” Linn tände den på ett av ljusen och drog ett djupt halsbloss och tittade på glöden. Sedan lutade hon sig bakåt och stöttade sig på handflatorna. Kände sig så konstig. Det pirrade i kroppen samtidigt som det snurrade i skallen. Hon lutade sig fram och svepte ytterligare ett glas. ”Kan jag få lite till? Var är Sofia och Gabriella?”
Hon kände sig förvirrad. 
Varför kom de inte tillbaka?
”Usch, jag mår lite illa”, sa hon och försökte resa sig, men snubblade till. Sedan blev allt bara svart.