Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Temat vecka 40 är: Höstkänsla

Det var ett passande tema för nu är det verkligen höstkänsla här i Sundsvall! Träden, luften, ja allt. I mina tre val har jag utgått från vad hösten brukar innebära för mig snarare än innehållet i böckerna.

  1. Järtecken av Christoffer Carlsson. Varje år i november har vi Svenska deckarfestivalen här i Sundsvall så jag läser alltid deckare inför det. En av de som kommer är Christoffer Carlsson och jag har läst hans senaste bok som i vanlig ordning är fantastiskt bra!
  2. Flickan framför muren av Kristina Appelqvist. Hösten innebär också årshögtid där jag jobbar. Om mindre än två veckor så är det dags för årets. Kristina Appelqvist skriver träffsäkra deckare i svensk universitetsmiljö och den här handlar om årshögtiden.
  3. Blott en begravning av Ewa Klingberg. Det finns väl ingen tid som är fel för feelgood, men mitt behov ökar av stressen och mörkret som infinner sig på hösten. Det här är en bok i en ny serie, och den utspelar sig faktiskt på hösten.