Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Tänk ändå om man hade en hängmatta! Det är för mig förknippat med min barndoms somrar då det fanns hängmatta vid sommarstugan. Sommar för mig är förknippat med läsning av pocketböcker, trots att jag numera blandar rätt rejält. Här kommer i alla fall tre relativt nyutkomna pocketböcker som jag läst. Recension finns i länken.

  1. Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck. En riktigt bra feelgood med alla de rätta komponenterna. Inklusive böcker!
  2. Hantverkaren av Sharon Bolton. Sharon Boltons böcker står på ”auto-buy” för mig. Och en spänningsroman är aldrig fel som semesterläsning.
  3. Pappaklausulen av Jonas Hassen Khemiri. En tänkvärd och allvarsam bok. Förhoppningsvis finns det tid att tänka och reflektera på sommaren.