Helgfrågan v. 27: Semester och läsning

Första dagen på semestern! Tjoho 😀 Inleder den med Veckans helgfråga hos Mia: Har ni gjort en sommarläslista eller tar ni bara en bok som ni känner för? Vad brukar du fastna för om du inte läser?

Lite av det sköna med sommar och läsning är att ta det man känner för, så det är vad jag tänkt göra. Eventuellt så ska jag göra en ”kom ihåg lista” på böcker som jag tidigare tänkt vore trevligt att läsa i sommar. Men eventuellt gör jag inte ens det. När vi besöker svärmor i Örebro så får det i alla fall följa med några böcker av Maria Lang.

Fastna för? Faktiskt finns det inget just nu som jag kommer på. Om jag inte läser så brukar det bero på att det är mycket annat, antingen med jobb eller familj. Vi ser en del TV, men det var länge sedan jag sträck-såg något. Kanske blir det mer nu i sommar när vi är lediga. Jag hoppar mellan olika saker, som att färglägga, pärla, röra på mig eller ha hemmaprojekt. Ja, och så blogga då. Det har jag ju fastnat för på sätt och vis.

10 kommentarer

  1. har listor (på typ allt) Men följer inget slaviskt utan mer som mall, köps ju nya hela tiden, sen tar jag en gammal emellanåt. Så hittar ny författare jag gillar och då MÅSTE jag läsa från del ett. Lite småmaniskt. Skrivit lista för 3 månader för att försöka läsa undanmen sen beställde jag 20 till, och petar in, hinner inte läsa från alla jag listar heller.= MEN ska vasluta triologier mm denna månad som sista zafon andarnas labyrint & zafon – det röda berget mm Har hittat så många spännande författare. Ändå läser jag varje dag Sedan försöker jag få läsare till min hemsida/bokblogg: pärlansmagi.se wordpress, händer ju inte mkt så Jag raggar läsare med, vore kul att skriva, om någon tittar…=) trevlig sommar alla bokälskare

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.