Fredag och idag är det fullt fokus på dagens firande när dottern tar studenten. Hela dagen lång! Men först Mias helgfråga: Hur viktigt tror du det är att man besöker och kommentarer andra bokbloggare? Utveckla gärna… Bonusfråga: Vad är din favorit bland fikabröd?

Ah – mitt ständigt dåliga samvete. Fast det ju inte finns några måsten egentligen. Det är trevligt att besöka andra bloggar, och det är förstås trevligt att få kommentarer. Men för vem är det viktigt? Det är viktigt om man vill ha många besökare, och skapa kontakter. Många besökare är bra om man vill profilera sig. Men de läsare jag har på min blogg är många fler än de som kommenterar.

Så ska jag passa på att säga att idag blir det inga kommentarer alls hos er andra från mig. Det räcker inte tiden till för. Men kanske senare i helgen.

Mmmm… fikabröd. Det är en av mina laster. Chokladbaserat fikabröd funkar nästan alltid. Kladdkaka är en favorit (både choklad och saffran och…). Pajer med vaniljsås. Eller kanske vaniljsås med lite paj till 😉 Knäckkakor. Brownies. Nej, nu får jag sluta. Tur att det faktiskt finns fikabröd till mottagningen i kväll. Dottern har bakat maränger och rabarberpaj, och jag en glutenfri kladdkaka.