Som tur är så fortsätter Johannas deckarhörna 2019 med sin serie hon kallar Veckans topplista. Det är nu ett stående inlägg på tisdagar här på bloggen och på många andra bloggar. Häng på vetja!

Vecka 23 är temat: Böcker jag vill läsa i sommar

Åh – den listan är riktigt lång! Så här blir det ett litet smakprov av vad jag har funderat på att läsa nu i sommar (juni-augusti):

  1. Tre små gummor av Maria Lang. På sommaren läser man Maria Lang. Det här är visserligen en fristående, men går man kronologiskt i publiceringsdatum är det den här som står näst på tur.
  2. Macbeth av Jo Nesbø. Den här började jag på förra året, men körde fast i. Den står som ett dåligt samvete i bokhyllan och jag vill ge den en ny chans.
  3. Verkanseld av Louise Boije af Gennäs. En av de mest efterlängtade böckerna som ska komma ut i juni, och jag tror att ett exemplar snart är på väg hem till mig.
  4. Döden klär i domino av Marie Bengts. Ännu en efterlängtad bok, och jag tror den också kommer att hitta hem till mig i sommar.
  5. Vi for upp med mor av Karin Smirnoff. Jag blev så förtjust i Jag for ner till bror att den här kommer inte att stå oläst särskilt länge i hyllan.