Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Den här helgen är vi i Kristiansand i Norge. Igår var det ett fantastiskt bröllop när en av mina systrar gifte sig. Härligt väder, fin vigsel och en trevlig fest. Vi kom ”hem” klockan fem i morse, så idag blir det inte många knop…

Läsa känns det som om vi möjligen kan orka, och för en gångs skull läser jag två böcker parallellt. På mobilen läser jag Söta röda sommardrömmar av Christoffer Holst. Som ”vanlig” bok så har jag precis börjat på en bok jag köpte på Gardemoen: Nullpunkt av Jørn Lier Horst och Thomas Enger. Två bra norska författare – ska bli spännande att se vad de kan åstadkomma tillsammans.

Husbråk, tenkte Blix. Han hadde rukket å få med seg noen sånne oppdrag, men at et skudd kanskje var avfyrt, var dårlig nytt.
Han svingte inn i Agmund Bolts vei i enden av Østre gravlund, ga gass igjen og feide forbi bygårder med balkongene vendt mot gaten. Biler parkerte langs fortauet. Bjørketrær med mange meters mellomrom.
Det var dette de hadde trent på.