Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Söndag igen – ytterligare en lugn familjehelg. Jag och dottern var uppe relativt tidigt igår för övningskörning och däckbyte, så under dagen fick jag en del läst. Jag läste ut Mørke Hjerter vilket innebär att jag kan börja på en ny bok. En mycket efterlängtad bok som låg hemma och väntade på mig i fredags när jag kom hem från en jobbresa: Förrädaren av Gabriella Ullberg Westin. Jag har tyckt om alla i serien och upptäckte till min glädje att jag också hade en blurb:

Smakbiten blir början av boken:

Kanske borde jag ha sagt något om det där paketet ändå, tänker Linus Antonsson och slår på vindrutetorkarna. Men ingen på jobbet skulle tro mig, bara tänka att jag är ett jävla psyko. Till och med mamma skulle ha sagt att jag sett fel, så sjukt var det.
De blöta snöflingorna smetas ut på långtradarens vindruta och Linus stirrar ut på den öde motorvägen. Strålkastarna lyser upp den täta, mörka skogen utanför. Det är mitten av december och inte ens här i Norrland har den riktiga vintern infunnit sig.