Dags för Hett i hyllan – inspirerad av Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Nu har vi hamnat i augusti 2017, då tre av böckerna som kom inte är lästa än. Det här är den tredje av dem: Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd av Lena Nordenjack (MiMa förlag). Den kom som en överraskning och jag hade inte hört talas om den tidigare. Feelgood och bladvändare marknadsförs den som. Beskrivningen är ju rätt kort och det låter som om det kan vara ett visst mått av komik/humor i den. Någon som läst den kanske?

Jan L Ohlsson trivs allra bäst när han dricker kaffe, äter wienerbröd och läser konstböcker i Galleriet i Linköping, utan att bli störd av nyfikna kunder. 
Men tre screentryck signerade Andy Warhol som antas vara falska kommer snart att ändra på det. Dessutom är det inom kort dags för den kommande vernissagen. Och var har chefen nu blivit av?