Jag tror en del förlag har ändrat sin policy att skicka ut exemplar utan att man frågar först, för det kommer färre sådana böcker. Trots bokreatider så är inflödet i februari ganska lågt. Och ovanligt många av böckerna redan lästa.

Fransesca av Lina Bengtsdotter fick jag i samband med att jag skulle intervjua henne på Bokens Afton på Akademibokhandeln. En efterlängtad bok, som jag genast läste (och recenserade).

I mörkret av Cara Hunter från Louise Bäckelin förlag var förlaget vänligt nog att skicka. En efterlängtad andra del i en favoritserie. Läst och recenserad.

Den leende mannen av Joseph Knox från Bokförlaget Polaris var den enda överraskningen. Låter lockande men är andra delen i en serie.

Det sista tillskottet i februari blev The Lost Man av Jane Harper. En av mina favoritförfattare som står på ”autobuy”. Jag kan inte vänta på översättningen helt enkelt. Precis utläst!

En bok till blev ju faktiskt inhandlad. Ingen bok som kommer att bli recenserad här. För första gången på många år köpte jag en kokbok. Vi äter mer och mer vegetariskt och jag ville bredda receptfloran. Två rätter är lagade än så länge ur den.