Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Söndag igen. Vi har haft så vackert med snö, men igår regnade det och det är isgator. Vi får se om det blir någon övningskörning idag överhuvudtaget. Veckorna går i rasande fart nu. Häromdagen dök ett minne upp på Facebook upp där jag skrivit att jag skrivit att jag var uttråkad. Det är jag i alla fall inte nu. Helgerna behövs, det är bra att försöka bromsa en del. Igår hann jag läsa en del och läste ut Everything everything. Den kan jag rekommendera! Min nya bok blir ett recensionsexemplar som dök upp i veckan – I mörkret av Cara Hunter. Jag gillade förra boken om Adam Fawley, så jag hoppas den här är bra.

Smakbiten kommer från början av boken:

Visst var det någon som sa att april är den grymmaste månaden? Vem det än var så var det ingen kriminalare. Grymhet kan uppstå när som helst – jag vet, för jag har sett det. Men kölden och mörkret mattar på något sätt av dess skärpa. Solsken och fågelsång och blå himmel kan vara brutalt i det här jobbet. Kanske beror det på kontrasten. Död och hopp.