Året har fått en rivstart med alla böcker som trillar in! Även om januari var en bra läsmånad har jag verkligen inte hunnit ikapp.

Först ut var Ristat i hud av Ashley Dyer från Louise Bäckelin förlag. Den hade jag tackat ja till per mejl först, och den står högt upp på läslistan.

Sen kom det efterlängtade exemplaret av del två i Motståndstrilogin: Skendöda av Louise Boije af Gennäs. Läst och recenserad.

Därefter droppade det in två försenade julklappar från min mamma: Vitklädd med ljus i hår av Maria Lang och Genuine Fraud av E Lockhart.

Sen ett recensionsexemplar från förlaget: Stormskörd av Mattias Leivinger och Johannes Pinter, den andra boken i en serie. Den har jag precis läst ut så recension kommer snart.

Därefter kom det två överraskande recensionsexemplar samma dag: Vår älskade av Kamila Shamsie och Angelika av Karin Valtersson från Bokförlaget Polaris.

Det kom ett mejl om jag ville läsa Minnets slutna rum av Jan Bertoft och Håkan Tängnander från Hoi förlag. Det sa jag ja till.

Från Polaris kom ytterligare en bok: Pow wow av Tommy Orange.

Sen kom Om allt vore annorlunda av Sanna Mac Donald från Mima förlag.

I januari så fyller jag år. På själva födelsedagen fick jag två böcker: Kyssfaktorn av Helen Hoang från min dotter och Svart sommar av Maria Lang från min mamma.

Med posten kom en oväntad bok: Ett bättre jag – Hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv av Marianne Power från Polaris.

När jag recenserade Geir Tangens senaste bok fick jag ett mejl från en annan norsk författare, Geir Sætre om jag ville läsa hans bok Noen å høre til. Trots att läslistan är lång så tackade jag ja.

Sist ut är två försenade födelsedagspresenter från min mamma:
The Hypnotist´s Love Story
av Liane Moriarity och Speaking in Bones av Kathy Reichs

 

Som bonus kommer en bild på souvenirerna från vår Berlinresa. Maken köpte böcker, men för min del begränsades det bokrelaterade till två bokmärken.