Veckorna rusar iväg, men nu är det snart helg. Underbart. Fredag är det i dag och då är det Mias Helgfråga som gäller: Har du avslutat någon serie för att den blivit superdålig? Bonusfråga: Har du något tips på en bra tv-serie?

Jo, det har jag. Eller i alla fall avslutat serier för att de inte passade mig. Sen kan de ju passa många andra. I Liza Marklunds serie om Annika Bengtzon läste jag rätt många böcker innan jag beslutade mig för att jag inte längre var intresserad. I Stefan Tegenfalks serie om Walter Gröhn och Jonna de Brugge läste jag bara första delen. När vi nu gick igenom böcker att ge bort i somras hamnade både den och andra delen (oläst!) i ge-bort-högen.

Jag gillar TV-serier. Min favorit är Big Bang Theory – jag och sonen håller nu på att se säsong 11. Maken och jag har sett och gillat alla sex säsonger i en serie som heter Nashville – mycket bra musik i den också. Serien Castle såg vi alla åtta säsongerna hela familjen, den handlar om en deckarförfattare och en polis. En serie som finns på Netflix som jag tittat på nyligen är Derry Girls. Bara sex ganska korta avsnitt. Utspelar sig på Irland under 90-talet.