Som tur är så fortsätter Johannas deckarhörna 2019 med sin serie hon kallar Veckans topplista. Det är nu ett stående inlägg på tisdagar här på bloggen och på många andra bloggar. Häng på vetja!

Vecka 2 är temat: Böcker jag ville läsa under 2018 men inte hann med

Ja här kommer jag inte ha några problem alls att fylla listan. För det är betydligt fler än fem böcker som jag hade planerat att läsa men inte hann med.

  1. Macbeth av Jo Nesbø. Ett av mina verkligt dåliga samveten. Ett recensionsexemplar som inte blev läst. Måste ge mig i kast med den igen mycket snart!
  2. Jag for ner till bror av Karin Smirnoff. Först fick jag en förhandsutgåva. Sen den slutliga. Sen nominerades den till Augustpriset. Sen har flera med liknande smak som jag hyllat den. Men oläst står den.
  3. De skyldfrie av Gaute Heivoll. En av mina favoritförfattare, och boken inhandlades i somras.
  4. Truly Madly Guilty av Liane Moriarity. Gillar hennes böcker men har flera olästa. Den här fick jag i januari 2018 och har inte läst ännu.
  5. Det måste vara här av Maggie O´Farrell. Fick den i julklapp 2016 och hade tänkt läsa den 2017. Och 2018. Ännu en bok av en favoritförfattare som inte blev läst… Så jag har inte ens vågat önska mig hennes senaste.