Dags för Hett i hyllan – inspirerad av Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

I april 2017 så trillade det in en hel del böcker. Följdaktligen så finns det en del olästa också… Den fjärde boken som hamnar i Hett i hyllan är Där satan har sin tron av Unni Lindell som kom som en överraskning från Piratförlaget. Norsk krim brukar ju vara min sak. Jag har läst en bok av Unni Lundell, eftersom hon var en författare jag var nyfiken på. Tyvärr så blev jag lite besviken, och framförallt så hade jag stora problem med Cato Isaksen. Men jag har tänkt ge Unni Lundell en chans till, och då kunde ju den här boken vara en möjlighet. Även om jag har en till av henne oläst (Sockerdöden).

I ett ödsligt hus utanför Oslo har en hämndplan satts i verket. Någon för bort män, som senare återfinns brutalt mördade.
Femton år tidigare försvann en sexårig flicka i Oslo och polisen har beslutat att återuppta utredningen.
Kriminalinspektör Marian Dahle, som varit sjukskriven och fortfarande lider både fysiskt och psykiskt, får i uppdrag att tillsammans med en pensionerad psykolog se med nya ögon på fallet. Men när Marian Dahle hittar spår som binder samman det gamla försvinnandet med de nya morden behåller hon upptäckten för sig själv -och får en mycket farlig fiende efter sig.