Äntligen fredag. Den här helgen ska jag mest sova tror jag. Men först dags för veckans helgfråga vecka 50: Har du hittat någon bok du ser framemot i vår? Har du kollar på något Luciatåg?

Ja, det kom ju en katalog häromdagen med Vårens böcker och inte helt oväntat så fanns det en del godbitar där. Men en bok som jag redan innan spanat in och som står väldigt högt på önskelistan är en ny bok av en favoritförfattare: Gabriella Ullberg Westin. Så här skrev hon för ett tag sen på sin Facebooksida:

Ett mord på en rastplats utanför Hudiksvall, en intern som oväntat rymmer från Hall, ett skickligt planerat och spektakulärt rån i Stockholm. Allt flätas samman i FÖRRÄDAREN, som är titeln på min nästa bok 🌟 Den femte delen av Morden i Hudiksvall är en historia om hot och hållhakar, falsk och sann lojalitet och om villkorslös kärlek. FÖRRÄDAREN är inspirerad av verkliga händelser. Boken kommer ut våren 2019.

Sen barnen var små så har jag inte sett många luciatåg, men i år blev det faktiskt av. Det var hyresvärden på jobbet som hade ordnat ett luciafirande och lånat in vår studentkör. Fantastiskt duktiga var de!