Fredag och dags för Mias Helgfråga. För tredje veckan i rad så handlar den om Bokmässan. Nåja – som tur är finns det en Altenativfråga så jag kör på den istället: Har du fått hem någon bra bok på sistone? Bonusfråga: Vad ser du fram emot?

Det har dråsat in böcker den här veckan – hela fem stycken hittills. Och i september var det en del också. Jag håller just nu på att läsa Det som göms i snö av Carin Gerhardsen som kom i september. I tisdags kom Hantverkaren av Sharon Bolton. Eftersom jag redan läst den på engelska så råkar jag veta att det är en bra bok (jag gav den 4+ och recensionen finns här). Igår så kom Ögonvittnet av Anna Bågstam som egentligen har några månader på nacken, men som jag ändå kunde få från förlaget. Den har jag läst mycket om på bloggar.

Vad jag ser fram mot? I vanlig ordning att få sova i helgen! Annars är det en stor fest nästa fredag (bilder kommer nog på Instagram…), en konsert med maken i november och en SPA-helg med en god vän i november som jag främst ser fram mot just nu.