Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Den här helgen är det fokus på återhämtning och familjen. Ja, och så valet då förstås. Idag får vi med oss dottern som fyllde 18 i februari. Spännande värre med en förstagångsväljare. Och sonen ska på valvaka i kväll.
Det har varit mycket den här veckan, och jag har varit så trött så det har inte blivit mycket läst. Men igår började jag på en ny bok, ett recensionsexemplar som kom i veckan: Skuggorna ruva av Jonas Moström. Den utspelar sig i Jämtland, i kallaste december.

Smakbiten kommer från sid 26:

Parkeringen var i stort sett öde undantaget två taxibilar och en flygbuss. Luften var krispigt torr och fick de sjutton minusgraderna att kännas betydligt behagligare än de råkalla nio på Arlanda.
”Fan, vad kallt”, sa Tim med uppdragna axlar. Utöver kepsen var han klädd i en tunn bomberjacka, ankelkorta stuprörsjeans och ett par sneakers.
”Välkommen till Norrland”, log Nathalie och kastade ett öga på Tims datorväskor och minimala handbagage. ”Du har packat rejält ser jag, hoppas du har med dig långkalsongerna.”