Sommartider, men en hel del böcker kom hem till mig i början av månaden. Det har blivit så att jag för det mesta får lov att prioritera de som jag tackat ja till i förväg. Det hoppas jag ni som skickar som överraskningar har förståelse för.

Först ut är en förhandsutgåva av Jag for ner till bror av Karin Smirnoff. Är inte helt säker men antar att den kom från förlaget Polaris.

Sen kom Århundradets kulturkatastrof av Per Josephson. Den låg utanför dörren och inte i brevlådan. Är inte helt säker på vem som är avsändare här heller.

Från Bokfabriken kom en överraskning – Morden i Baronville av David Baldacci. Från Albert Bonniers förlag kom Annars skjuter jägaren mig av Nele Neuhaus. Den hade jag tackat ja till i förväg så den har jag just läst (men inte recenserat än).

Från Albert Bonniers förlag kom I fel sällskap av Viveca Sten – den hade jag mejlat om innan, så den är läst och recenserad. Från Daniel Waluszewski fick jag ett mejl med fråga om jag ville läsa hans nya bok, Mot en mörkgrön kuliss. Det ville jag så den ligger högt upp i läshögen just nu.

Från Norstedts kom överraskande Med hälsning från Båstad av Jenny Fagerlund tillsammans med snäckskal och något som jag tror är godis. Det luktade så i alla fall. Från Bokförlaget Polaris kom överraskande Solo av Jesper Stein.

Med tanke på att jag läst sex böcker i juni så krävs det inget geni för att se att det är större inflöde på böcker än min lästakt just nu 😉