Helgfrågan v. 22: Andra bloggar och läsrytm

Fredag och jag är faktiskt ledig och på resande fot. Men Mias helgfråga blir det ändå: Följer du någon annan blogg; icke bokblogg? Bonusfrågan är denna vecka bokrelaterad istället: När läser du helst, alltså vilken tid på dygnet?

Jag är just nu jättedålig på att följa bloggar, även bokbloggar. Dygnets timmar räcker inte till. Så nej – jag följer inga andra bloggar systematiskt. Jag har en kollega som skriver om sin upplevelse av hur det är att ha fått bröstcancer, den är jag inne och kollar ibland. På Instagram följer jag däremot andra än bokrelaterade konton, t.ex. samhällsdebattörer.

Bonusfrågan då. Tror inte jag har någon favorittid på dygnet. På vardagar har jag inget val – om jag läser blir det på kvällarna. Är jag ledig är det lite närsomhelst. Att läsa till frukost är en lyx, det försöker jag göra på helgerna.

7 kommentarer

  1. härligt att läsa så fort tillfälle ges och gärna utomhus. har inget emot att följa icke – bokbloggar, men eftersom böcker och läsning är mitt stora intresse så blir det naturligtvis mest bokbloggar jag följer

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.