Idag är jag i Malmö och har haft en trevlig middag med en bokbloggare – nämligen Monika på Bokföring enligt Monika. Vad passar då bättre än en tag jag hittade för ett tag sen inne hos henne: The Stephen King Book Tag?

1. Stephen King – En hyllad författare som du anser förtjänar alla hyllningar
Elin Olofsson. Jag älskar hennes böcker, och tycker att ju fler som upptäcker henne desto bättre. Dessutom är hon från Jämtland och hennes böcker utspelar sig där. Läs!

2. IT – En gigantisk bok som varit på din TBR länge (600 sidor eller mer)
Dans med drakar av George R R Martin. Till råga på allt är den i årets Makeutmaning, och borde ha lästs vid det här laget.

3. Carrie – En klassiker som alla har läst utom du
Det finns faktiskt några att ta av… Krig och fred av Lev Tolstoj som vi pratade om senast i dag kommer förstås först upp i huvudet.

4. Misery – En läskig bok på din TBR-lista
Det finns ingen på läslistan i genren skräck men Belinda Bauer brukar kunna skriva obehagliga böcker, och häromdagen köpte jag hennes senaste bok – Snap. 

5. Gerald’s game – En bok som ska bli film/serie som du behöver läsa
Den här var svår… Jag är säker på att vi relativt kommer att titta på Ready Player One. Dock är jag osäker på om det innebär att jag verkligen kommer att prioritera att läsa boken först.

6. 11/22/63 – En historisk roman du ser fram emot
Jag är ju inte så förtjust i historiska romaner. Kan Hyresgästerna av Sarah Waters räknas dit? Den står i alla fall oläst i hyllan.

7. Tagga någon
Alla som läser inlägget förstås 😉