Det har varit ett rejält flöde av böcker in i början av april, men nu undrar jag vad posten pysslar med, för två böcker som jag fått mejl om för länge sedan har inte dykt upp. Inte så att jag saknar att läsa förstås 😉 Som ni snart ska se.

Från Modernista kom Den onde samariten av Mason Cross vilket påminner mig om att jag inte läst den första i den här serien.

Från Bokfabriken kom Eldsystrar av Susanne Boll. Det är en författare jag tänkt läsa något av. Det här verkar vara en ny serie av henne så det borde ju passa bra.

Från Bokfabriken kom också I egna händer av Cecilia Dahlström – en författare jag inte läst något av.

Från Modernista kom andra delen i serien om Anna Fekete: De försvarslösa av Kati Heikkapelto. Jag läste ju den första delen helt nyligen.

Från Modernista kom Här kommer natten av Christina Aquilonius överraskande. Ska visst innehålla vampyrer? Från Norstedts kom ett mejl om jag ville ha Den som går på tigerstigar av Helen Thorfinn. Jag sa ja, eftersom jag gillade hennes förra bok mycket. Te fick jag på köpet.

Sen kom två efterlängtade böcker! Slaktaren av Gabriella Ullberg Westin från Harper Collins Nordic. Läst och recenserad! Från Modernista kom Pakt av Anna Roos. Jag gillade hennes förra bok, och jag har precis börjat läsa den här.

Sist ut i april var två böcker som jag fått fråga på mejl om. Från Norstedts kom Gröna fingrar sökes av Annika Estassy. Den har jag läst – recension kommer snart. Från Bookmark förlag kom Vit krysantemum av Mary Lynn Bracht som lät intressant.

På sluttampen som dök en mycket efterlängtad bok upp (som måste vart vilse i postgången någonstans…): Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck från Louise Bäckelin förlag.

En riktigt bra bokmånad. Men betydligt fler böcker än vad jag hinner läsa!