Helgfråga v 17: Bokklubbar och rea

Fredag och helgen är mycket efterlängtad för lite slappande hoppas jag nog på. Jag behöver andas lite. Men först Mias helgfrågaÄr ni med i någon bokklubb och i så fall vilken? Bonusfråga: Hur är det med reaskyltar på böcker. Lockas ni eller kan ni motstå?

Nej, ingen bokklubb. Var många år sedan jag var med i en sådan, och nu känns det inte alls lockande. Vad gäller reaskyltar så lockas jag inte alls som förr. Fast står det 10 kronor styck eller något sådant så brukar jag kika om det är någon bok som står på önskelistan. Och är det ny engelsk litteratur som av någon anledning är nersatt pris på så kikar jag också. Men är mycket mer restriktiv än innan jag började få recensionsexemplar som fyller hyllorna.

8 kommentarer

  1. Jag är inte heller med i någon bokklubb, var det för länge sen men har inte något behov av det numera. Reaskyltar kollar jag in när jag är i bokhandeln men köper inte så ofta sen jag började jobba med böcker.

    Gilla

  2. Det är klart att kommer böcker på andra vägar är väl det inte så konstigt att annat inte lockar. Jag har svårt att gå förbi och är det ungdomsböcker kollar jag en gång extra. Det är en arbetsskada.

    Gilla

  3. Nästan skämmigt så jag behandlar min bokklubb, avbeställer alltid, borde naturligtvis gå ur. Inte köpt något sedan introduktionsböckerna. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.