Fredag och dags för helgfrågan inne hos MiaVad tycker du om att fler lägger recensioner på Instagram, vilket föredrar du? Motivera. Bonusfråga: Hur ser dina torsdagskvällar ut?

Jag är nog lite gammaldags där. Instagram kollar jag i korta pauser under dagen mest, och då kikar jag mest på bilderna, kollar lite vad texten handlar om. En hel recension läser jag sällan. Dessutom så har Instagramrecensionerna samma utförliga reflektioner som blogginläggen kan ha. Jag har heller inte riktigt tålamodet att sitta och läsa på mobilen, för liten text, och oftast har jag för mycket annat jag ska göra. Nej, jag läser hellre mer utförligare recensioner på bloggar i lugn och ro på kvällar. Jag tycker alltså det är en rätt trist utveckling.

Sen har jag absolut inget emot att se bilder på böcker eller läsande på Instagram, det kan vara nog så inspirerande. Bäst gillar jag de naturliga bilderna, som är tagna just som det ser ut när man läser. De stylade bilderna där böckerna är arrangerade blir jag ibland lite stressad av faktiskt, även om de kan vara väldigt vackra och estetiskt tilltalande. Men jag gillar jag överhuvudtaget bäst naturliga ögonblicksbilder.

Torsdagskvällarna kan se väldigt olika ut. Igår var jag på yoga. Ibland är jag ju ute och reser, men ofta är det en ”vanlig” kväll som ofta innehåller en del surfande, jobbmejlande och familjeumgänge. Och jo – nog brukar jag kolla om Helgfrågan kommit upp och sen skriva ett förprogrammerat inlägg till fredag morgon 🙂

Annonser