Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Det är Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna.

Så enormt skönt med helg och att bara få vara hemma. Tre dagars resa i jobbet den här veckan. När jag är ute och reser så är jag alltid försenad, har enorm otur med tåg, vilket är utmattande. Dock var jag borta hemifrån i torsdags när Sundsvall drabbades av ett snöoväder så att skolorna stängdes, och alla färdmedel ställdes in. Tåget jag tog mig hem med dagen efter blev bara två timmar sent. Bilder av de enorma snömängder vi har nu hittar ni på mitt konto på Instagram.

I onsdags var jag i Stockholm några timmar och efter avslutat möte i centrala Stockholm hann jag gå in på Akademibokhandeln. Och där fanns den, några dagar för tidigt, den bok jag längtat så efter. Andra boken av Jane Harper: Force of Nature. Och den fick mig att pausa en av de andra böckerna jag håller på med tillfälligt.

Smakbiten kommer från sid 9

Slowly, he tapped the screen. He closed his eyes in his quiet flat and played the message one more time. Nothing, nothing, and then, in the darkness, a faraway voice spoke two words in his ear.
”… hurt her …”

Annonser