Hemma hos oss blir det ingen jul utan de hårda fyrkantiga paketen – så är det bara. Året var inget undantag, och tack och lov återtog jag första platsen (allt är en tävling) i antal böcker.

Här är min hög: En främmande man av Maria Lang, The Devil’s Claw av Lara Dearman, Körsbär i november av Maria Lang, Död och Dagishämtningar av Karl Berglund samt Blod i dans av Gard Sveen från min mor. Sleeping in the Ground av Peter Robinson från maken.

Dessutom så är dessa två böcker från maken på väg i posten: Three Wishes samt Truly Madly Guilty av Liane Moriarity.

Här är makens hög: Saturnus tecken av Ulrika Kärnborg från svärmor, Revolvermannen av Stephen King från sonen, De tre följeslagarna av Stephen King från mig, Glastonen av Sarah Mass från dottern och Den eviga elden av Ken Follet från sin mor.

 

Här är 17-åriga dotterns hög:  The Amazing Agent Jennifer, Bloom into You samt Fantastiska vidunder och var man hittar dem av J K Rowling från mamma och pappa, De sju systrarna av Lucinda Riley från farmor, en grönländsk ordbok från mormor och What Happened av Hillary Rodham Clinton från brorsan.

Här är 15-åriga sonens hög: Mördar-Anders och hans vänner av Jonas Jonasson samt Brott och straff av Fjodor Dostojevskij från syrran, Svenskarna och deras fäder av Karin Bojs och Peter Sjölund från mormor och Dynastin: den första romerska kejsarätten av Tom Holland från svärmor.

Jag fick också två TV-serier: Big Bang Theory säsong 10 samt Big Little Lies. Det fick de andra i familjen också, men de får inte vara med på bild. Däremot kan de hända att de dyker upp här på bloggen på annat sätt.

Sysselsättningsproblem på juldagen? Skulle inte tro det… Dottern leder läsningsligan (allt är en tävling) då hon redan läst ut en av böckerna (Amazing Agent Jennifer).