I veckans helgfråga frågar Mia: Hur rimmar man på bok? eller kan man tänka sig att det är en deckare, roman eller fantasybok. Bonusfråga: Vad ska ni hitta på så här sista hela helgen innan jul?

Min inspiration för rim just nu är typ… noll. Så jag passar på första frågan den här gången. Vi har faktiskt inte någon tradition kring rim på julklapparna. Gudskelov, då skulle julstressen bli ännu större.

Planerna för helgen är inte helt klara. I morgon, lördag, har vi tänkt åka iväg och göra vår familjerunda i affärer för att barnen/ungdomarna ska kunna handla sina julklappar. Vi har ett mönster för det som vi följer varje år… Låt mig gissa att vi inte kommer att vara ensamma i affärerna. Det är ungefär så långt som vi kommit i planerna. Och just nu känns de också lite osäkra, eftersom vi har en sjukling i familjen som skulle behöva bara vila hela helgen. Annars tänker jag mig mest planera veckan som kommer och ladda batterierna inför sista rycket på jobbet. Möjligen fixa lite julgodis. Ungefär så…

Inte det roligaste svaret på frågorna den här veckan, men tankarna är på annat håll helt enkelt.