Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Det är Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna.

Efter en intensiv vecka med resande och annat trodde jag att jag skulle tillbringa helgen i soffan läsandes. Men igår fick jag ett energiryck och både simmade, uträttade ärenden, bakade pepparkakor och gjorde diverse annat. Idag är det både tvättstuga och städning som står på schemat. Allt tågresande i början av veckan gjorde i alla fall att jag fick lite läst, så när jag kom hem började jag på en ny bok. En hyllvärmare som jag inhandlade 2015 i Salt Lake City. Det är en klassiker – To Kill a Mockingbird av Harper Lee.

Smakbiten kommer från sid 44

As the year passed, released from school thirty minutes before Jem, who had to stay until three o’clock, I ran by the Radley Place as fast as I could, not stopping until I reached the safety of our front porch. One afternoon, as I raced by, something caught my eye and caught it in such a way that I took a deep breath, a long look around, and went back.

Annonser