För tillfället saknar jag faktiskt enkäter och eftersom läsningen går långsamt, och jag inte sett några riktigt bra filmer den senaste tiden så får det blir återanvändning. I somras skrev jag en Sommarläsningsenkät. Den lånade Siribokoholiker och gjorde en Høstlesingekät av. Det tyckte jag var så bra så nu gör jag också det 🙂 Fast jag har lagt till en fråga.

1. Brukar du läsa mer eller mindre, eller som vanligt på hösten?
Frågan är vad som är som vanligt, men jag tror jag läser som minst på hösten. Visserligen kan det ju vara bra läsväder när regnet smattrar mot rutorna, men det är mörkt och som mest att göra på jobbet (budgettider, planeringstider och jag vet inte allt som ska hinnas med) så jag varken orkar eller hinner läsa så mycket.

2. Läser du samma typ(er) av böcker som under övriga delar av året, eller läser du något speciellt på hösten?
Nu är jag ju ingen stor läsare av skräck, men framemot hösten så brukar ju bloggarna ha lite mer av den varan. På hösten är det också Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall så då brukar jag läsa i kapp de författarna. Spänningslitteratur alltså!

3. Beskriv den ultimata höstläsningsplatsen.
Soffan i vardagsrummet, med mysigaste goaste filten och en kopp kaffe eller te på vardagsrumsbordet.

4. Berätta om en bra bok som utspelar sig på hösten!
Still Life av Louise Penny (tror den heter Mörkt motiv i översättning) utspelar sig på hösten i den lilla orten Three Pines.

5. Vilken bok ser du mest fram mot i höst?
Just nu är det Allt eller inget av Simona Ahrnstedt som jag hoppas ska hitta hem till mig rätt snart. Så romance går ju också att läsa på hösten 😀