Månaderna går gräsligt fort, tänk att det redan är slut på september? Det har trillat in en del böcker även den här månaden, även om det inte varit samma ström som i augusti.

Först ut var Skrik tyst så inte grannarna hör av Karin Alfredsson från Bokfabriken. Det är ett tag sen jag läste något av henne.

Nästa bok var Smugglaren av Jan-Erik Fjell från Harper Collins. Den har jag redan på norska (fast jag inte läst den än), så nu vet jag inte hur jag ska göra…

Döden ingen ser av Anne-Marie Schjelein kom från Bokfabriken. Den är visst den tredje i en serie, så där måste jag bestämma mig hur jag ska göra.

Den goda dottern av Karin Slaughter kom i brevlådan från Harper Collins tillsammans med konstgjorda blomblad. Jag gav ju upp hennes böcker för många år sedan, tyckte de var för blodiga. Kanske man skulle göra ett nytt försök…

Det var Höstbokfestival på Vängåvans bokhandel och dit kom Elin Olofsson. Med sig hade hon en signerad bok. En av de böcker jag sett fram mest mot hela året: Krokas! Läst och recenserad.

Så igår dök ytterligare två böcker upp från Bokfabriken (!). Den ena, För oss är natten ljus av Christoffer Holst, var väntad. Den andra, Lilla dockan av Ingrid Elfberg, var en överraskning.

Så – det finns en del oläst här hemma….