I veckans helgfråga så frågar Mia: Vad tycker du? Vad tycker du Bokmässan ska göra för att öka intresset för oss bokbloggare? Bonusfråga: Min badrumsrenovering har kostat en del pengar så inköpen från bokmässan kanske inte blir så stor.(vem lurar jag 😩). Om jag bara ska köpa 1 bok från bokmässan vilken skulle det vara?

Jag har aldrig varit på Bokmässan men det beror inte på själva Bokmässan utan på att jag har ett ”vanligt” jobb som inte alls har med böcker att göra, och september/oktober är budgettider, planeringstider och allt du kan tänka dig. Jag är så himla glad att jag inte bestämde mig för att åka på mässan i år heller, för jag hade inte mäktat med. Den här helgen ska jag verkligen GÖRA INGENTING och ärligt talat så funderar jag på att ta en paus från sociala medier som Instagram också eftersom det bara är käcka bilder från Bokmässan, och bilder från mina IRL-vänner försvinner eftersom Instagram väljer ut vilka bilder jag ska se.

Nej, jag är inte bitter, utan bara väldigt trött, så jag hoppas alla ni där får det väldigt trevligt. Någon gång i livet hoppas jag visserligen få åka, men då vill jag ha energi för det också. Jag vet verkligen inte vad Bokmässan kan göra för bokbloggarna, så den här gången passar jag på frågan.

Bonusfrågan: Ska du överhuvudtaget köpa en bok den närmsta månaden (på Bokmässan eller inte) så är det Krokas av Elin Olofsson. Och är du på mässan ska du leta upp henne och lyssna på henne och prata med henne, för hon är också en klok person.