Veckans topplista: Böcker jag ser fram emot att läsa i höst

Johannas deckarhörna har skapat en serie hon kallar Veckans topplista, eftersom hon tycker Top Ten Tuesdays inlägg blir svårare och svårare. Jag kan hålla med henne, och hoppar gärna på det här.

Vecka 34 är det ”Böcker jag ser fram emot att läsa i höst” som är temat. Många böcker är det. Tid finns det för lite av.

  1. Krokas av Elin Olofsson. Kommer i september.
  2. Allt eller inget av Simona Ahrnstedt. Kommer i november.
  3. Stora stygga vargen av Nele Neuhaus. Står redan i min bokhylla, men har recensionsdatum i september.
  4. Iskalla ögonblick av Viveca Sten. Novellsamling. Kommer i november.
  5. För oss är natten ljus av Christoffer Holst. Kommer i september.

20 kommentarer

  1. Krokas och Stora stygga vargen skall jag också läsa. Viveca Stens deckare har jag inte läst, men förra året läste jag Djupgraven som hon skrivit tillsammans med sin dotter, och den var väldigt fint skriven. Nu läser vår dotter uppföljaren, Sjörök, och när hon är klar skall jag också läsa den. Jag läste Bakom din rygg av Ahrnstedt och blev inte så imponerad, så jag avvaktar nog med fler böcker av henne. Christoffer Holst är en författare som jag inte läst något av, men som jag fått upp ögonen för och nog skall läsa något av snart.

    Gilla

  2. Många spännande böcker i höst! Holst vill jag också gärna läsa och även Stora stygga vargen som jag hade hoppats skulle hitta sin väg hem till mig men än har den inte dykt upp…

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.