Helgfrågan v. 8: Läsplats och planer

helgfraganI veckans helgfråga skriver Mia:  Har ni några planer för helgen ? Hur ser er favoritläsplats ut? Eller har ni fler?

Jag börjar med favoritläsplatsen så här på vintern: Soffhörnet. Notera filten – jag älskar att krypa in under den, det är en ren njutning.

dsc_0001-2

Planer? Vågar knappt planera något, de senaste veckorna har planerna gång på gång kullkastats av magsjuka i familjen. Det vi har inplanerat är att maken och jag ska på konsert ikväll – Stiftelsen och Takida kör gemensamt. Det ser jag fram mot!

Resten av helgen består bara av de ”vanliga” helgsysslorna, det är mycket man ska hinna på helgen av praktiska saker. Förhoppningsvis får jag tid att läsa också, och då hoppas jag hinna klart Nötskal av Ian McEwan som jag håller på med. Om jag också hinner färglägga lite så kommer jag att vara nöjd – det var många veckor sen nu.

16 kommentarer

  1. Ja filten när man läser på soffanär ju ett måste!! Som pricken över i:et 🙂 Jag han många av mina planer igår men idag blir det nog mindre av när jagär jätte förkyld :/

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.