Hett i hyllan #10

hettihyllanDags för Hett i hyllan – inspirerad av Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

I maj 2012 så fick jag uppenbarligen flera tillskott som inte blev lästa. Nu har turen kommit till Den stora bokbytardagen 25 maj. Då var jag nere på Vängåvans bokhandel och bytte böcker. Bytet förevigades och finns här. Förra veckan skrev jag om en av böckerna jag fick med mig hem – Grand final i skojarbranschen av Kerstin Ekman. Tyvärr var det inte den enda boken från den dagen som förblev oläst. Hittills i alla fall.

Nästa bok är Vad jag älskade av Siri Hustvedt. Jag hade läst om henne och hennes böcker och var övertygad om att det var min stil. Såpass så jag alltså införskaffade Vad jag älskade trots att jag hade The Summer without Men stående oläst i hyllan. När jag läste den en månad senare så var reaktionen ”nja” och även om jag hade tänkt ge henne en chans till har jag fortfarande inte läst Vad jag älskade.

vadjagälskade

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.