En smakebit på søndag – Alla dessa hemligheter

ensmakebitSöndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag i regi av den norska bloggen Flukten fra virkeligheten. Veckans smakbitar hittar ni här.

Just nu är tempot helt hysteriskt här hemma, med allt som ska hinnas med inför flytten. Dessutom så är det ju andra saker som det ska fixas och ordnas för, resten av livet stannar ju inte upp och väntar. Dessutom har det varit skolavslutningar i veckan, med mest fokus på äldsta barnet som gick ut grundskolan. Mycket känslosamt.

Så mycket läst har det verkligen inte blivit. Egentligen läser jag två böcker parallellt fast jag hinner inte läsa någon av dem. Smakbiten kommer från ett recensionsexemplar som visst har recensionsdatum i morgon. Alla dessa hemligheter av Annika Estassy. En lättsam feelgood som är precis vad jag orkar med på kvällarna.

Smakbiten kommer från sid 111alladessahemligheter

Hon avvaktade ett ögonblick innan hon gick in och hennes tvekan gjorde taxen ännu mer upphetsad.
”Lägg av med ditt storhetsvansinne, du är faktiskt ingen rotweiler”, frästa hon slutligen och använde sina banetter att fäkta bort hunden med.
Alfred hoppade undan, morrade en sista gång och travade därefter med högburet huvud in i huset, nöjd med att ha markerat mot inkräktaren.

16 kommentarer

  1. Det er et år siden, ganske nøyaktig, siden vi flyttet til en ny by. Det har vært et spennende år og et kaotisk år. Med en mengde fine opplevelser og en masse saker å rydde i 🙂 Det var en fin smakebit. Jeg har akkurat kommet inn etter kveldens hundelufting og jeg liker når det er hunder med i bøker 🙂 Ha en riktig fin søndagskveld!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.