September, september, höstens första månad – Nya bokförvärv

Full fart på jobbet, kyliga morgnar, mörka kvällar, fallande löv. Allt tyder på att hösten har börjat göra sitt intåg. I september brukar det också finnas gott om nya böcker och några har flyttat in hos mig.

Ole dole av M J Arlidge kom som recensionsexemplar från förlaget. Tack för det! Läst och recenserad.

DSC_1127

Ny bok i bokcirkeln blev en som jag länge velat läsa: Vi måste prata om Kevin av Lionel Shriver, som genast inhandlades. Läst och diskuterad.

DSC_1130

Nästa recensionsexemplar i lådan blev en debutant: Den åttonde dödssynden av Rebecka Edgren Aldén. Tack för den! Läst och recenserad.

DSC_1128

Ytterligare ett recensionsexemplar kom som e-bok från förlaget: De försvunna av Caroline Eriksson. Tack för den! Läst och recenserad.

deforsvunna

Från förlaget kom överraskande boken Ett förbud mot mord av Louise Penny. Jag har bara läst den första i serien, så nu vet jag inte om jag ska hoppa till den här.

DSC_1129

Några arbetskamrater reste till Trondheim och jag kunde inte låta bli att göra en beställning på två böcker jag längtat efter: Svøm med dem som drukner av Lars Mytting och Våpenskjold av Thomas Enger.

IMG_20150928_082133

Sen är inte allt bokrelaterat böcker. Inne hos Fru E vann jag ett boksmycke. Tack för det! Vissa dagar på jobbet känns det väldigt lämpligt att citera Bridget Jones:

IMG_20150921_174201

Hm, ja, det blev ju en del tillskott. Men jag är nöjd med att jag redan läst såpass många!

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.