En smakebit på søndag – Mästare, väktare, lögnare, vän

ensmakebitEfter en intensiv jobbvecka med tre dagar borta hemifrån och en envis huvudvärk så var det då äntligen helg. Nästan lika intensiv den, det ska skjutsas till fotboll, fixas fika till fotbollen, handlas presenter, handlas mat, oljas trapp osv osv. Blir alldeles för lite läst i finvädret på det här sättet. För det är verkligen ett fantastiskt sommarväder.

Söndagar på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag i regi av Flukten fra virkeligheten. Det har blivit alltför lite läst, och det tog mig nästan en vecka att läsa Cress trots att den är mycket lättläst. Nu är det dags för nästa bok, och med den här lästakten så måste jag gripa mig an ett recensionsexemplar som jag sett fram mot mycket. Mästare, väktare, lögnare, vän av Christoffer Carlsson. Det tre om Leo Junker.

Smakbiten är de första raderna i boken:mastarevaktare

Sverige…
Man minns tiden och händelserna sköljer över de här sidorna och anar att den officiella förklaringen, versionen, inte var sann. Misstanken är riktig men inte alls som man tror. Sanningen är fortfarande en sällsynt gäst.

 

29 kommentarer

  1. Jag måste verkligen ta och läsa något av Carlsson snart! Hans första bok om Leo Junker finns i min bokhylla så jag har ju ingen ursäkt egentligen 🙂 Tack för smakebiten!

    Gilla

  2. Jeg har lest tre bøker av Christoffer Carlsson og liker bøkene hans veldig godt. Så jeg kommer nok til å lese denne og om den blir oversatt til norsk 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.